Reparatii chei auto

Reparatii chei auto

New product

Reparam/reprogramam aproape orice tip de chei auto defecte, inlocuim baterii si acumulatori.

More details

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 5 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 5 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 2,50 lei.


50,00 lei

Informații

Reparam/reprogramam aproape orice tip de chei auto defecte, inlocuim baterii si acumulatori, se pot repara placile electronice din cheia masinii dvs., avem posibilitatea de a inlocui microswitch-urile (microintrerupatoarele, microcontactele), se pot rescrie cip-uri, inlocui carcase de chei uzate se pot inlocui bateriile / acumulatorii din telecomenzi / chei.

Se pot repara si cheile/telecomenzile celor care nu sunt din Bucuresti sau Ilfov, acestea pot fi trimise prin serviciile de curierat rapid, se vor repara in maxim 24 de ore de la primirea coletului si apoi vor fi trimise catre expeditor tot cu firma de curierat rapid - taxele tur-retur fiind suportate exclusiv de catre client.

Avem posibilitatea de a invata/coda/scrie chei/cipuri/telecomenzi pe diverse tipuri de autoturisme, putem inlocui carcase de chei distruse/sparte/uzate/defecte, putem anula imobilizatorul de pe masina dvs. - pretul difera de la o marca la alta.

Pretul difera in functie de defectul depistat si porneste de la 50 de lei.
Reparatiile se efectueaza numai in laboratorul propriu de catre personal autorizat.

NE REZERVAM DREPTUL DE A NE SELECTA CLIENTII SAU DE A REFUZA ANUMITE LUCRARI.

Recenzii

Nota 
2017-02-18

Cheie Solenza defecta

Buna seara! In prima faza trebuie verificate cheile masinii, daca problema nu provine de la chei va trebui sa anulam imobilizarea din calculatorul motor. Pretul pentru IMMO OFF la masina dvs. este de 250 lei.

Nota 
2016-12-30

Cheie Solenza defecta

Salut, am o Solenza la care nu imi functioneaza cheia mereu, cate odata porneste fara probleme, de multe ori trebuie sa pun si sa iau contactul de cateva ori si abia porneste. Se poate repara? Cat costa?

Scrieți-vă părerea!

Scrieţi o recenzie

Reparatii chei auto

Reparatii chei auto

Reparam/reprogramam aproape orice tip de chei auto defecte, inlocuim baterii si acumulatori.

30 alte produse în aceeași categorie: