Reparatii telecomenzi auto

Reparatii chei auto

New product

Reparam/reprogramam aproape orice tip de telecomenzi auto defecte, inlocuim baterii si acumulatori.

More details

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 5 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 5 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 2,50 lei.


50,00 lei

Informații

Reparam/reprogramam aproape orice tip de telecomenzi auto defecte, inlocuim baterii si acumulatori, se pot repara placile electronice din telecomanda alarmei dvs., avem posibilitatea de a inlocui microswitch-urile (microintrerupatoarele, microcontactele), se pot rescrie cip-uri, inlocui carcase de chei uzate se pot inlocui bateriile/acumulatorii din telecomenzi/chei.

Se pot repara si cheile/telecomenzile celor care nu sunt din Bucuresti sau Ilfov, acestea pot fi trimise prin serviciile de curierat rapid, se vor repara in maxim 24 de ore de la primirea coletului si apoi vor fi trimise catre expeditor tot cu firma de curierat rapid - taxele tur-retur fiind suportate exclusiv de catre client.

Avem posibilitatea de a invata/coda/scrie chei/cipuri/telecomenzi pe diverse tipuri de autoturisme, putem inlocui carcase de chei distruse/sparte/uzate/defecte, putem anula imobilizatorul de pe masina dvs. - pretul difera de la o marca la alta.

Pretul difera in functie de defectul depistat si porneste de la 50 de lei.
Reparatiile se efectueaza numai in laboratorul propriu de catre personal autorizat.

NE REZERVAM DREPTUL DE A NE SELECTA CLIENTII SAU DE A REFUZA ANUMITE LUCRARI.

Recenzii

Nota 
2020-11-28

Info

Ma intereseaza un nr de contact un site . Cu cine pot vb pentru repararea unei cartele renaut megane 2

Nota 
2020-08-02

Buna ziua

Buna ziua am o telecomanda viper si sa spart.displeiul îl putetiilocui multumesc

Nota 
2020-01-02

unde anume pot veni cu telecomanda?

Buna seara, gasiti pe site toate datele noastre de contact, adresa, telefon, harta, etc.

Nota 
2020-01-02

Buna seara

Buna seara unde anume pot veni cu telecomanda?


Nota 
2017-02-18

Telecomanda defecta

Buna seara! In prima faza trebuie verificate ambele chei, trebuie sa identificam daca problemele dvs. sunt cauzate de telecomenzi .

Nota 
2017-01-27

Telecomanda defecta

VOLVOS-40/ 2005 PE MOTORINA
Problemele au inceput de anul trecut cand nu a mai raspuns pe contactul de pornire, am folosit cheia de rezerva si a pornit apoi si cheia principala si-a revenit. Mai facea figuri c la pornire dar la o noua incercare pornea. Alta data usile se inchideau aiurea , normal la prima apasare se deschide usa de la sofer , abia la a doua se deschid celelalte+portbagajul, de cand cu frigul se deschid toate la prima apasare. Azi la -7 grade s-a deschis 9toate usile) am pus contact sa pornesc dar nu a mai pornit, dar a dat semnal ca incearca , apoi cand am coborat din masina nu a mai raspuns la inchidere si am inchis manual.Se poate remedia defectiunea , nici cheia de rezerva nu functioneaza.

Scrieți-vă părerea!

Scrieţi o recenzie

Reparatii telecomenzi auto

Reparatii telecomenzi auto

Reparam/reprogramam aproape orice tip de telecomenzi auto defecte, inlocuim baterii si acumulatori.

30 alte produse în aceeași categorie: