Reparatie instrumente bord Ford Focus V1

Servicii electrica auto

New product

Propietarul unui autoturism Ford Focus fabricatie 2008 s-a prezentat la noi pentru a rezolva o problema legata de functionalitatea ceasurilor/instrumentelor de bord.

More details

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 25 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 25 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 12,50 lei.


Informații

Propietarul unui autoturism Ford Focus fabricatie 2008 s-a prezentat la noi pentru a rezolva o problema legata de functionalitatea ceasurilor/instrumentelor de bord, masina nu pornea decat nenumarate incercari si, dupa ce pornea se oprea in mers. In urma unei diagnoze amanuntite s-a identificat problema, ceasurile au fost demontate de pe masina, componentele defecte au fost inlocuite si problema a fost rezolvata.

Reparatiile nu se efectueaza pe loc, se repara in ordinea intrarii in service si numai dupa acordul clientului. Reparatiile se efectueaza numai in laboratorul propriu de catre personal autorizat. Trebuie luat in calcul faptul ca de multe ori este nevoie de piese sau componente care trebuiesc comandate la furnizori interni sau externi.

Ne ocupam de demontarea si de montarea ceasuri/instrumente bord pe masina. Se pot repara si ceasurile/instrumentele de bord ale celor care nu sunt din Bucuresti sau Ilfov, acestea pot fi trimise prin serviciile de curierat rapid, se vor repara in maxim 48 de ore de la primirea coletului si apoi vor fi trimise catre expeditor tot cu firma de curierat rapid - taxele tur/retur fiind suportate exclusiv de catre client.In cazul in care valoarea reparatiei depaseste asteptarile clientului (din punct de vedere financiar) se va achita  doar o taxa de constatare in valoare de 30 de lei.

NE REZERVAM DREPTUL DE A NE SELECTA CLIENTII SAU DE A REFUZA ANUMITE LUCRARI.

Recenzii

Nota 
2021-01-04

Bord ford focus

Bună ziua, am un ford focus 2, 2008 și bordul îmi rămâne aprins după ce închid mașina, dacă se stinge la închidere, se aprinde singur din ora in ora iar când pornesc câte o dată se aprind toate ledurile iar turometru și kilometrajul cad la 0.Se poate repara, cât costă, sunt din Brașov .

Nota 
2020-01-30

Problema la displayul unui ford focus

buna ziua am o problema cu displayul unui ford focus 2 2006 sta aprins dar numi mai arata nimic pe el ramane verde si nu vad km deloc

Nota 
2019-11-27

Focus 2013 mk 3

Se poate repara afișajul LCD de la focus mk3 ? Nu mai afișează la ce preț??

Nota 
2019-10-23

Display ford focus

Am un ford focus din 2008. Imi ramane tot timpul displeiu pornit. Si imi descarca si bateria .care ar fi problema?

Nota 
2018-10-08

Recomand. Reparat bord/display Ford Focus 1.6, 2007

Buna seara, multumim pentru aprecieri.

Nota 
2018-08-06

Recomand. Reparat bord/display Ford Focus 1.6, 2007

Foarte multumit de interventie (acum 2 luni) - displayul nu mai afisa informatiile, apareau un fel de "cuneiforme" sau informatiile "fugeau" pe display.

Nota 
2018-01-28

Display Ford focus 2009 1,6 tdci

Buna ziua, am nevoie de o poza cu ceasurile de bord pentru a vedea exact ce tip de display aveti. Pretul pentru reparatia ceasurilor de Ford Focus porneste de la 250 de lei.

Nota 
2018-01-23

Display Ford focus 2009 1,6 tdci

Salut , am o problema cu ecranul din bord mi-a apărut o ducă neagră , se poate repera ? Și cât ar costa ? Și dacă vi-l pot trimite vin fan curier

Scrieți-vă părerea!

Scrieţi o recenzie

Reparatie instrumente bord Ford Focus V1

Reparatie instrumente bord Ford Focus V1

Propietarul unui autoturism Ford Focus fabricatie 2008 s-a prezentat la noi pentru a rezolva o problema legata de functionalitatea ceasurilor/instrumentelor de bord.

30 alte produse în aceeași categorie: