Reparatie stop LED BMW E46 v2

Reparatii stopuri/faruri led

New product

Reparam stopuri cu led pentru BMW E46 originale sau aftermarket cu leduri arse sau diverse defecte la placa electronica.

More details

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 20 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 20 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 10,00 lei.


Informații

Propietarul unui BMW E46 s-a prezentat la noi cu o problema legata de functionalitatea semnalizarii pe partea stanga spate, stopul a fost demontat de pe masina, au fost identificate si inlocuite elementele defecte si problemele au disparut.

Reparam orice tip de stopuri auto originale sau aftermarket cu leduri arse sau diverse defecte la placa electronica. Anumite stopuri sunt capsulate, nu au fost facute pentru a fi desfacute / reparate - acestea se pot repara prin taierea cu o minifreza, prin urmare pe partea dinspre interiorul masinii vor ramane urme (urme care nu se vor obseva cu stopul montat pe masina).

Se pot repara si stopurile celor care nu sunt din Bucuresti sau Ilfov, acestea pot fi trimise prin serviciile de curierat rapid, se vor repara in maxim doua ore de la primirea coletului si apoi vor fi trimise catre expeditor tot cu firma de curierat rapid - taxele tur/retur fiind suportate exclusiv de catre client.

Pretul pentru reparatia unui stop porneste de la 100 de lei, pretul se stabileste la telefon in prealabil cu clientul deoarece difera in functie de tipul de stop si de defectul constatat.Nu ne ocupam de demontarea si montarea stopurilor pe masina, este de preferat sa le primim demontate. La predarea in service se va face proba pe banc, la fel si la ridicarea din service. Reparatia se face de catre electronisti profesionisti cu aparatura specializata.

Orice reparatie beneficiaza de 6 luni garantie.

NE REZERVAM DREPTUL DE A NE SELECTA CLIENTII SAU DE A REFUZA ANUMITE LUCRARI.

Recenzii

Nota 
2017-06-14

Stop bmw

Buna seara! Se poate repara, pretul pentru reeparatie este de 150 de lei.

Nota 
2017-06-08

Stop bmw

Am trei leduri arse la semnalizarea spate. Se repara si cat costa?

Scrieți-vă părerea!

Scrieţi o recenzie

Reparatie stop LED BMW E46 v2

Reparatie stop LED BMW E46 v2

Reparam stopuri cu led pentru BMW E46 originale sau aftermarket cu leduri arse sau diverse defecte la placa electronica.

30 alte produse în aceeași categorie: