Reconstructie geam stop Audi A8

Reparatii stopuri/faruri led

New product

Propietarul unui autoturism Audi A8 s-a prezentat la noi pentru a reface sticla stopului din dreapta spate.

More details

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 20 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 20 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 10,00 lei.


200,00 lei

Informații

Propietarul unui autoturism Audi A8 s-a prezentat la noi pentru a reface sticla stopului din dreapta spate, stopul a fost demontat de pe masina, sticla fisurata a fost indepartata si a fost inlocuita cu o alta sticla facuta in atelierul nostru.

Reparam orice tip de stopuri auto originale sau aftermarket cu leduri arse sau diverse defecte la placa electronica. Anumite stopuri sunt capsulate, nu au fost facute pentru a fi desfacute / reparate - acestea se pot repara prin taierea cu o minifreza, prin urmare pe partea dinspre interiorul masinii vor ramane urme (urme care nu se vor obseva cu stopul montat pe masina).

Se pot repara si stopurile celor care nu sunt din Bucuresti sau Ilfov, acestea pot fi trimise prin serviciile de curierat rapid, se vor repara in maxim doua ore de la primirea coletului si apoi vor fi trimise catre expeditor tot cu firma de curierat rapid - taxele tur/retur fiind suportate exclusiv de catre client.

Pretul pentru reparatia unui stop porneste de la 100 de lei, pretul se stabileste la telefon in prealabil cu clientul deoarece difera in functie de tipul de stop si de defectul constatat.Nu ne ocupam de demontarea si montarea stopurilor pe masina, este de preferat sa le primim demontate. La predarea in service se va face proba pe banc, la fel si la ridicarea din service. Reparatia se face de catre electronisti profesionisti cu aparatura specializata.

Orice reparatie beneficiaza de 6 luni garantie.

NE REZERVAM DREPTUL DE A NE SELECTA CLIENTII SAU DE A REFUZA ANUMITE LUCRARI.

Recenzii

Nota 
2020-02-18

REMEDIERE STICLA 206

Buna seara, nu facem sticla pentru 206.

Nota 
2020-01-21

REMEDIERE STICLA 206

SALUT,
CAT M-AR COSTA INLOCUIREA STICLEI LA UN STOP DE PEUGEOT 206, GEAMUL ESTE TRANSPARENT

Nota 
2018-10-08

vreau o remediere a sticlei

Buna seara, pretul este de 250 de lei / bucata.

Nota 
2018-10-07

vreau o remediere a sticlei

cat ma costa pt a pune 2 sticle la un audi a8 stopuri portbagaj

Scrieți-vă părerea!

Scrieţi o recenzie

Reconstructie geam stop Audi A8

Reconstructie geam stop Audi A8

Propietarul unui autoturism Audi A8 s-a prezentat la noi pentru a reface sticla stopului din dreapta spate.

30 alte produse în aceeași categorie: