Crash data ACURA 77960-SJA-A010-M2

Crash data

New product

Crash data pentru orice tip de autoturism ACURA

More details

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 10 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 10 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 5,00 lei.


Informații

Resoftam calculatoare de airbag / crash data pentru orice tip de autoturism ACURA. Se pot resofta / rescrie si unitatile de airbag ale celor care nu sunt din Bucuresti sau Ilfov, acestea pot fi trimise prin serviciile de curierat rapid si apoi vor fi trimise catre expeditor tot cu firma de curierat rapid - taxele tur / retur fiind suportate exclusiv de catre client. Pretul pentru resoftarea unitatilor de airbag porneste de la 100 de lei si difera in functie de complexitatea lucrarii. NE REZERVAM DREPTUL DE A NE SELECTA CLIENTII SAU DE A REFUZA ANUMITE LUCRARI.

Recenzii

Nota 
2020-05-04

Telecomanda cheie MINI

Salut, Am avut o problemă cu o telecomandă defectă pentru MINI.. S-a rezolvat într-o oră !
Fără comentarii, amînări, etc.
Profesionalism, promptitudine ! Recomand cu încredere!

Nota 
2017-02-18

Cheie Solenza defecta

Buna seara! In prima faza trebuie verificate cheile masinii, daca problema nu provine de la chei va trebui sa anulam imobilizarea din calculatorul motor. Pretul pentru IMMO OFF la masina dvs. este de 250 lei.

Nota 
2016-12-30

Cheie Solenza defecta

Salut, am o Solenza la care nu imi functioneaza cheia mereu, cate odata porneste fara probleme, de multe ori trebuie sa pun si sa iau contactul de cateva ori si abia porneste. Se poate repara? Cat costa?

Scrieți-vă părerea!

Scrieţi o recenzie

Crash data ACURA 77960-SJA-A010-M2

Crash data ACURA 77960-SJA-A010-M2

Crash data pentru orice tip de autoturism ACURA

30 alte produse în aceeași categorie: