Crash data ACURA 77960-SZA-A920-M1

Crash data

New product

Crash data pentru orice tip de autoturism ACURA

More details

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 10 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 10 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 5,00 lei.


Informații

Resoftam calculatoare de airbag / crash data pentru orice tip de autoturism ACURA. Se pot resofta / rescrie si unitatile de airbag ale celor care nu sunt din Bucuresti sau Ilfov, acestea pot fi trimise prin serviciile de curierat rapid si apoi vor fi trimise catre expeditor tot cu firma de curierat rapid - taxele tur / retur fiind suportate exclusiv de catre client. Pretul pentru resoftarea unitatilor de airbag porneste de la 100 de lei si difera in functie de complexitatea lucrarii. NE REZERVAM DREPTUL DE A NE SELECTA CLIENTII SAU DE A REFUZA ANUMITE LUCRARI.

Recenzii

Nota 
2020-11-28

Info

Ma intereseaza un nr de contact un site . Cu cine pot vb pentru repararea unei cartele renaut megane 2

Nota 
2020-08-02

Buna ziua

Buna ziua am o telecomanda viper si sa spart.displeiul îl putetiilocui multumesc

Nota 
2020-01-02

unde anume pot veni cu telecomanda?

Buna seara, gasiti pe site toate datele noastre de contact, adresa, telefon, harta, etc.

Nota 
2020-01-02

Buna seara

Buna seara unde anume pot veni cu telecomanda?


Nota 
2017-02-18

Telecomanda defecta

Buna seara! In prima faza trebuie verificate ambele chei, trebuie sa identificam daca problemele dvs. sunt cauzate de telecomenzi .

Nota 
2017-01-27

Telecomanda defecta

VOLVOS-40/ 2005 PE MOTORINA
Problemele au inceput de anul trecut cand nu a mai raspuns pe contactul de pornire, am folosit cheia de rezerva si a pornit apoi si cheia principala si-a revenit. Mai facea figuri c la pornire dar la o noua incercare pornea. Alta data usile se inchideau aiurea , normal la prima apasare se deschide usa de la sofer , abia la a doua se deschid celelalte+portbagajul, de cand cu frigul se deschid toate la prima apasare. Azi la -7 grade s-a deschis 9toate usile) am pus contact sa pornesc dar nu a mai pornit, dar a dat semnal ca incearca , apoi cand am coborat din masina nu a mai raspuns la inchidere si am inchis manual.Se poate remedia defectiunea , nici cheia de rezerva nu functioneaza.

Scrieți-vă părerea!

Scrieţi o recenzie

Crash data ACURA 77960-SZA-A920-M1

Crash data ACURA 77960-SZA-A920-M1

Crash data pentru orice tip de autoturism ACURA

30 alte produse în aceeași categorie: