Reparatie instalatie motor Audi A1

Servicii electrica auto

New product

Propietarul unui autoturism Audi A1 s-a prezentat la noi pentru a rezolva o problema la instalatia electrica din compartimentul motor, instalatie deteriorata in urma unui accident rutier.

More details

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 30 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 30 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 15,00 lei.


Informații

Propietarul unui autoturism Audi A1 s-a prezentat la noi pentru a rezolva o problema la instalatia electrica din compartimentul motor, instalatie deteriorata in urma unui accident rutier. Dupa ce elementele avariate au fost inlocuite/reparate a fost identificat segmentul sectionat din instalatie, firele deteriorate au fost indepartate si inlocuite si problemele au disparut.

Reparam, reconditionam instalatii electrice defecte, afectate de rozatoare, deteriorate in urma accidentelor, arse, etc.Reparatia se face de catre electronisti profesionisti cu aparatura specializata.In atelierul de nostru folosim echipament performant de ultima generatie, cu ajutorul caruia pot fi diagnosticate urmatoare sisteme: amestecul si aprinderea; sistemul de injectie; sistemele de siguranta (ABS, ASR); sistemele de comfort: aer conditionat, inchidere centralizata, cruise control, etc. Cu ajutorul diagnozei computerizate se poate interveni exact la locul defectiunii, nu exista pericolul deteriorarii sau dereglerii sistemelor conexe, timpul in care masina este retinuta in service se micsoreaza. Sistemele autovehiculelor actuale functioneaza pe baza coordonarii datelor receptionate de catre computerul de bord. Senzorii transmit date catre computerul de bord, aceste date insemnand in principal informatii despre starea diferitelor sisteme. Pentru constatarea erorilor aparute in functionarea autovehiculului se utilizeaza un tester performant cu licenta si cu toate actualizarile la zi.

Pretul pentru constatarea defectului porneste de la 50 de lei, pretul se stabileste in prealabil impreuna cu clientul dupa o examinare la fata locului, pretul difera in functie de defectul constatat si de complexitatea lucrarii.

NE REZERVAM DREPTUL DE A NE SELECTA CLIENTII SAU DE A REFUZA ANUMITE LUCRARI.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Reparatie instalatie motor Audi A1

Reparatie instalatie motor Audi A1

Propietarul unui autoturism Audi A1 s-a prezentat la noi pentru a rezolva o problema la instalatia electrica din compartimentul motor, instalatie deteriorata in urma unui accident rutier.

30 alte produse în aceeași categorie: