Reparatie stop led MERCEDES E CLASS

Reparatii stopuri/faruri led

New product

Propietarul unui Mercedes E Class s-a prezentat la noi cu o problema legata de functionalitatea ledurilor de pe pozitie la ambele stopuri.

More details

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 30 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 30 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 15,00 lei.


Informații

Reparam orice tip de stopuri auto originale sau aftermarket cu leduri arse sau diverse defecte la placa electronica. Anumite stopuri sunt capsulate, nu au fost facute pentru a fi desfacute / reparate - acestea se pot repara prin taierea cu o minifreza, prin urmare pe partea dinspre interiorul masinii vor ramane urme (urme care nu se vor obseva cu stopul montat pe masina).

Se pot repara si stopurile celor care nu sunt din Bucuresti sau Ilfov, acestea pot fi trimise prin serviciile de curierat rapid, se vor repara in maxim doua ore de la primirea coletului si apoi vor fi trimise catre expeditor tot cu firma de curierat rapid - taxele tur/retur fiind suportate exclusiv de catre client.

Pretul pentru reparatia unui stop porneste de la 100 de lei, pretul se stabileste la telefon in prealabil cu clientul deoarece difera in functie de tipul de stop si de defectul constatat.Nu ne ocupam de demontarea si montarea stopurilor pe masina, este de preferat sa le primim demontate. La predarea in service se va face proba pe banc, la fel si la ridicarea din service. Reparatia se face de catre electronisti profesionisti cu aparatura specializata.

Orice reparatie beneficiaza de 6 luni garantie.

NE REZERVAM DREPTUL DE A NE SELECTA CLIENTII SAU DE A REFUZA ANUMITE LUCRARI.

Recenzii

Nota 
2018-12-30

Aceeasi problema

Buna seara, pretul este 300 de lei, garantia pentru reparatie este de 6 luni, termenul de rezolvare este de maxim 2 ore, pentru acest tip de stop avem pregatit tot ce ne trebuie.
Aveti dreptate, titlul anuntului este gresit, vom modifica, multumim pentru observatie.

Nota 
2018-12-30

Aceeasi problema

Salut. Stopul este de fapt de e class facelift. am aceeasi problema, pe pozitii nu se aprind ledurile. Ma costa la fel ca aici? Cam cat dureaza reparatia? nu as vrea sa las masina fara stop daca ar dura cateva ore si sa o las la dvs. ar fii perfect.

Nota 
2017-06-07

Stop defect

Buna seara. Intr-adevar stopul dvs. este capsulat (daca ne referim la acest tip de Mercedes) si trebuie taiat. Dupa ce se remediaza problema stopul se lipeste si se etanseaza.

Nota 
2017-06-04

Stop defect

Buna seara, in ce consta reparatia? Am demontat stopul si am vazut ca nu am acces la leduri.

Scrieți-vă părerea!

Scrieţi o recenzie

Reparatie stop led MERCEDES E CLASS

Reparatie stop led MERCEDES E CLASS

Propietarul unui Mercedes E Class s-a prezentat la noi cu o problema legata de functionalitatea ledurilor de pe pozitie la ambele stopuri.

30 alte produse în aceeași categorie: