Reparatii amplificatoare auto

Servicii electrica auto

New product

REPARATII AMPLIFICATOARE / STATII AUTO.

More details

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 10 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 10 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 5,00 lei.


Informații

APARATELE NU SE REPARA PE LOC, SE REPARA IN ORDINEA INTRARII IN SERVICE SI NUMAI DUPA ACORDUL CLIENTULUI!!!

Reparatiile se efectueaza numai in laboratorul propriu de catre personal autorizat. Trebuie luat in calcul faptul ca de multe ori este nevoie de piese sau componente care trebuiesc comandate la furnizori interni sau externi.

Se pot repara si statiile/amplificatoarele celor care nu sunt din Bucuresti sau Ilfov, acestea pot fi trimise prin serviciile de curierat rapid, se vor repara in maxim doua ore de la primirea coletului si apoi vor fi trimise catre expeditor tot cu firma de curierat rapid - taxele tur/retur fiind suportate exclusiv de catre client.

In cazul in care valoarea reparatiei depaseste asteptarile clientului (din punct de vedere financiar) se va achita doar o taxa de constatare in valoare de 50 de lei!!!

PRETUL PORNESTE DE LA 100 DE LEI SI DIFERA IN FUNCTIE DE DEFECTUL DEPISTAT, IN PRET ESTE INCLUSA SI O VERIFICARE DETALIATA A APARATULUI DVS. SI CONSTATAREA.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Reparatii amplificatoare auto

Reparatii amplificatoare auto

REPARATII AMPLIFICATOARE / STATII AUTO.

30 alte produse în aceeași categorie: