Reparatie BSI Peugeot Partner

Servicii electrica auto

New product

Propietarul unui autoturism Peugeot Partner s-a perzentat cu o problema legata de functionalitatea luminilor. Dupa o diagnoza detaliata am constatat ca problema provine de la BSI, acesta a fost demontat, desfacut si reparat.

More details

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 35 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 35 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 17,50 lei.


350,00 lei

Informații

Reparam pompe de injectie cu probleme la partea electronica, reparam calculatoare auto (UCH, BSI, BSM, BCM, ECU, etc.), reparam calculatoare cutii viteza, calculatoare airbag, reparam pompe servo, anulam imobilizatoare, decodam radio casetofoane si navigatii auto, reparatii ABS, etc.

Oferim servicii de diagnosticare auto la domiciliul clientului pentru toata gama de autoturisme fabricate incepand cu 2000 pana in 2015 inclusiv.Diagnosticarea se face cu interfata profesionala dedicata de catre electrician auto autorizat.

Oferim servicii de scanare pentru identificarea codurilor de eroare + remedierea eventualelor defectiuni:
- se testeaza individual toate modulele de pe masina in functie de echipare, de exemplu: calculator motor, ABS, ASC, ASR, ESP, SRS - airbag, directie servo-asistata, aer conditionat, clima, pilot automat, imobilizator, instrumente de bord, inchidere centralizata, asistent parcare.
- resetare / reprogramare interval service.
- resatare oil si inspection service.
- adaptare / reglare / setare a unor componente + remedierea eventualelor defectiuni.
- resetarea martorilor de avarie din bord si identificarea cauzei care a dus la aprinderea acestora + remedierea eventualelor defectiuni.
- resetare martor airbag + remedierea eventualelor defectiuni.
- adapatare chei inchidere centralizata + remedierea eventualelor defectiuni.
- in functie de echipare se pot activa diverse functii / module, de exemplu: lumini, geamuri, inchidere, etc.

Pretul pentru constatare/diagnoza auto este de 50 de lei si nu include deplasarea la client (pretul pentru deplasare porneste de la 50 de lei si poate creste in functie de distanta care trebuie parcursa dus/intors). Serviciul este valabil doar pentru Bucuresti si Ilfov.

NE REZERVAM DREPTUL DE A NE SELECTA CLIENTII SAU DE A REFUZA ANUMITE LUCRARI.

Recenzii

Nota 
2017-06-07

apa in bsi

Buna seara. Nu va pot spune daca se poate repara sau nu decat dupa ce vad cat este de afectat de apa.

Nota 
2017-06-04

apa in bsi

Buna seara, am un 307 si s-a constatat ca a intrat apa in bsi. Credeti ca se mai poate repara, unul nou am inteles ca e foarte scump si ca nici nu se mai gaseste.

Scrieți-vă părerea!

Scrieţi o recenzie

Reparatie BSI Peugeot Partner

Reparatie BSI Peugeot Partner

Propietarul unui autoturism Peugeot Partner s-a perzentat cu o problema legata de functionalitatea luminilor. Dupa o diagnoza detaliata am constatat ca problema provine de la BSI, acesta a fost demontat, desfacut si reparat.

Accesorii

30 alte produse în aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: