Reparatie stop led BMW X5 E70

Reparatii stopuri/faruri led

New product

Reparam stopuri cu led pentru toata gama de autoturisme BMW originale sau aftermarket cu leduri arse sau diverse defecte la placa electronica.

More details

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 20 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 20 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 10,00 lei.


Informații

Reparam orice tip de stopuri auto originale sau aftermarket cu leduri arse sau diverse defecte la placa electronica. Anumite stopuri sunt capsulate, nu au fost facute pentru a fi desfacute / reparate - acestea se pot repara prin taierea cu o minifreza, prin urmare pe partea dinspre interiorul masinii vor ramane urme (urme care nu se vor obseva cu stopul montat pe masina).

Se pot repara si stopurile celor care nu sunt din Bucuresti sau Ilfov, acestea pot fi trimise prin serviciile de curierat rapid, se vor repara in maxim doua ore de la primirea coletului si apoi vor fi trimise catre expeditor tot cu firma de curierat rapid - taxele tur/retur fiind suportate exclusiv de catre client.

Pretul pentru reparatia unui stop porneste de la 100 de lei, pretul se stabileste la telefon in prealabil cu clientul deoarece difera in functie de tipul de stop si de defectul constatat.Nu ne ocupam de demontarea si montarea stopurilor pe masina, este de preferat sa le primim demontate. La predarea in service se va face proba pe banc, la fel si la ridicarea din service. Reparatia se face de catre electronisti profesionisti cu aparatura specializata.

Orice reparatie beneficiaza de 6 luni garantie.

NE REZERVAM DREPTUL DE A NE SELECTA CLIENTII SAU DE A REFUZA ANUMITE LUCRARI.

Recenzii

Nota 
2018-04-09

stop x5

Buna seara, dupa cum se poate vedea in poze si in stopul prezentat aici a intrat apa, in principiu se poate repara, un raspuns exact va pot da doar dupa ce vad stopul dvs.

Nota 
2018-04-06

stop x5

daca a intrat apa in el se mai poate repara?

Scrieți-vă părerea!

Scrieţi o recenzie

Reparatie stop led BMW X5 E70

Reparatie stop led BMW X5 E70

Reparam stopuri cu led pentru toata gama de autoturisme BMW originale sau aftermarket cu leduri arse sau diverse defecte la placa electronica.

30 alte produse în aceeași categorie: