Reconditionari stopuri

Servicii electrica auto

New product

Reconditionam stopuri cu diverse defecte, stopuri care se aburesc, zgariate in urma unor accidente, cu urechi rupte, etc.

More details

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 10 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 10 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 5,00 lei.


Informații

Anumite stopuri sunt capsulate, nu au fost facute pentru a fi desfacute / reparate - acestea se pot repara prin taierea cu o minifreza, prin urmare pe partea dinspre interiorul masinii vor ramane urme (urme care nu se vor obseva cu farul montat pe masina).

Reparatia se face de catre electronisti profesionisti cu aparatura specializata.

Se pot repara si stopurile celor care nu sunt din Bucuresti sau Ilfov, acestea pot fi trimise prin serviciile de curierat rapid, se vor repara in maxim doua ore de la primirea coletului si apoi vor fi trimise catre expeditor tot cu firma de curierat rapid - taxele tur/retur fiind suportate exclusiv de catre client.

Pretul pentru reparatia unui stop porneste de la 100 de lei, pretul se stabileste la telefon in prealabil cu clientul deoarece difera in functie de tipul de far si de defectul constatat.

Nu ne ocupam de demontarea si montarea stopurilor pe masina, este de preferat sa le primim demontate. La predarea in service se va face proba pe banc, la fel si la ridicarea din service.

LUCRAREA BENEFICIAZA DE GARANTIE DE 6 LUNI.

NE REZERVAM DREPTUL DE A NE SELECTA CLIENTII SAU DE A REFUZA ANUMITE LUCRARI.

Recenzii

Nota 
2018-10-08

Reparatie

Buna seara, numarul de telefon este: 0721750450, numarul de telefon apare pe site in partea de sus a paginii si jos in dreapta

Nota 
2018-07-20

Reparatie

Număr de telefon?

Scrieți-vă părerea!

Scrieţi o recenzie

Reconditionari stopuri

Reconditionari stopuri

Reconditionam stopuri cu diverse defecte, stopuri care se aburesc, zgariate in urma unor accidente, cu urechi rupte, etc.

Accesorii

30 alte produse în aceeași categorie: