Odometer correction

Resoftari auto

New product

Modificaram/rescrierem kilometrajul doar pentru ceasuri de bord sau calculatoare auto inlocuite/defecte/ireparabile.

More details

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 20 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 20 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 10,00 lei.


Informații

Aceasta operatiune se face prin mufa OBD sau prin demontarea ceasurilor de bord sau a calculatoarelor care urmeaza sa fie inlocuite. 

ATENTIE: SE RESCRIU DOAR KILOMETRII REALI !!!

Se pot rescrie si ceasurile/calculatoarele celor care nu sunt din Bucuresti sau Ilfov, acestea pot fi trimise prin serviciile de curierat rapid, se vor rescrie in cel mai scurt timp si apoi vor fi trimise catre expeditor tot cu firma de curierat rapid - taxele tur-retur fiind suportate exclusiv de catre client.

Pretul pentru aceasta operatiune porneste de la 200 de lei, pretul se stabileste la telefon in prealabil cu clientul deoarece difera in functie de tipul de aparat si de defectul depistat.

NE REZERVAM DREPTUL DE A NE SELECTA CLIENTII SAU DE A REFUZA ANUMITE LUCRARI.

Recenzii

Nota 
2020-02-24

Ceas defect

Buna ziua! Imi puteti au un renault megan scenic2,se aprinde bordul dar nu se configureaza...nu pot vedea km ,de la cine am cumparat masina mia zis ca trebuie schimbat un anume cip,problema este ca am inteles ca ceasul care este acum pe masina nu este al masini.Imi puteti spuneti daca se poate repara sa pot vedea km reali(vanzatoru mia zis ca km nu sunt reali pt ca apare p eroare in bord masina ar avea 180000,mi si acum apare 574000,si ca nu avea cum parcurge in doi ani 400000mi km),nu stiu ce eroare poate fi...

Nota 
2018-01-28

Display defect - ceas bord

Buna ziua, am mai vorbit cu dvs. in legatura cu aceste ceasuri, din pacate nu va pot ajuta, pentru Honda nu am de unde sa procur piese de schimb (folie, display, etc.)

Nota 
2018-01-28

Display defect - ceas bord

Buna ziua.
Am doar display-ul electronic defect (cel rotund din mijlocul vitezometrului care afiseaza informatiile computerului de bord, consum, km, grade, etc)....primeste curent deoarece se aprinde la pornirea farurilor sau la comutarea informatiilor oferite de computerul de bord, dar numai afiseaza nimic. Honda Accord, 2.0, benzina, an 2009.

Scrieți-vă părerea!

Scrieţi o recenzie

Odometer correction

Odometer correction

Modificaram/rescrierem kilometrajul doar pentru ceasuri de bord sau calculatoare auto inlocuite/defecte/ireparabile.

Accesorii

30 alte produse în aceeași categorie: